KRAJ GODINE Miroljubivi remi Starih i Mladih, uz čak 10 golova

Već tradicionalno, utakmicom Stari – Mladi okončana je 2017. godina u NK Varaždinu. Susret bivših igrača Varteksa, odnosno Varaždina, protiv aktualne ekipe Varaždina odigran je ove sezone 51. puta, a i ovog puta je bilo vrlo zanimljivo i zabavno.

Posljednjih desetak godina susret se uglavnom igra na umjetnoj travi, a tako je bilo i ovog petka, a dobra vijest bila je i da su vremenske prigode bile vrlo povoljne, nije bilo prehladno, nije bilo padalina, vjetra, čak je bilo i sunca.

Za ekipu starih nastupili su Balajić, Kovačević, Režić, Šafarić, Posavec, Kresinger, Mujanović, Semler, Benko, Brezovec, Tkalčić i Marčetić. Aktualna postava Varaždina bila je Gavranović, Čelić, Težak, Kos, Prahić, Kolarić, Jagačić, Golubar, Glavica, Kos, Sačer i Drožđek. Na klupi su bili još Havelka i Hranilović.

Susret je okončna s miroljubivih 5:5, a svakak se mora istaknuti da su Mladi vodili s čak 4:1. Za Stare su dva pogotka postigli Brezovec i Semler, a jednog Režić. Za Mlade su zabijali Sačer, Drožđek, Glavica, Težak i Jagačić.

Ipak, najvažnije od rezultata bilo je treće poluvrijeme, koje je tradicionalno ‘odigrano’ u VIP salonu kluba iz Zagrebačke ulice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije