2.HNL Varaždinske nogometaše čeka teško gostovanje u Sesvetama

Nogometaši Varaždina prolaze kroz težak period – u posljednjih pet natjecateljskih susreta ubilježili su samo jednu pobjedu, dva remija i čak tri poraza. Svaka ekipa ima svoje uspone i padove, a vrijeme je da izabranici Marija Kovačevića ponovno krenu ‘uvis’.

Nakon prošlotjednog poraza protiv Dragovoljca, vrijeme je za odlazak u nedaleke Sesvete gdje će ih ugostiti istoimeni domaćin. U 4. kolu odigranom u Varaždinu, Sesvećani su održali malu školu nogometa i pogocima Mamuta i Dučkića sva tri boda otišla su na njihovu stranu. Imali su izabranici Sergeja Jakirovića veliki pad, ali u zadnje dvije utakmice uspjeli su se vratiti dobrim rezultatima – izvukli su bod kod Hajduka II (1:1), a kod kuće su nadvisili Kustošiju (2:0).

Varaždinski nogometaši trenutno se nalaze bliže zoni ispadanja nego li zoni plasmana u rang više, a s 3 boda iz sutrašnje utakmice mogli bi uhvatiti vlak za priključak vrhu. Mala je razlika u bodovima od 8. do 4. mjesta, ali zato prvoplasirani DINAMO II ima velikih 30 bodova, što je 12 više u odnosu na Varaždin i Sesvete.

Utakmica je na rasporedu sutra, 4. studenog, s početkom u 14 sati na stadionu Radnik u Sesvetama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije