STOLNI TENIS Varaždinski Starr svladao Pulu s 4:0

Nakon poraza u Dubrovniku u 1. kolu i pobjede nad Podravkom u 2. kolu, varaždinski su stolnotenisači STK Starr u nedjelju slavili uvjerljivom pobjedom protiv Pule.

U dvorani Lifeclass Termi Sveti Martin igrane su utakmice 3. kola Hrvatske Superlige, a sve je bilo gotovo vrlo brzo.

U prvom je susretu Zeng Jia s 3:1 slavio protiv Marina Runjića, potom je s 3:1 Nikola Horvat bio bolji od Frane Runjića, a istim rezultatom Ronald Redjep od Tomislava Marakovića, da bi u igri parova Zeng i Redjep opet s 3:1 pobijedili braću Runjić.

U 4. kolu STK Starr gostuje kod STK Igea, a susret se iduće subote igra u Varaždinu.

– Naporan, ali uspješan vikend u Svetome Martinu od petka do nedjelje uz susrete Europske Superlige gdje smo od Mađara izgubili 6:0, a s Česima i Slovacima u oba susreta odigrali 5:5, te danas u Hrvatskoj superligi ubilježili pobjedu protiv Pule. Protiv Čeha i Mađara igrali smo bez naša prva dva reketa Zenga i Tana, čemu valja dodati kako nam je Zeng bio od velike pomoći u pripremi mečeva protiv mladih reprezentacija Češke i Slovačke, gdje je kao trener predvodio našu ekipu. Zeng se još uvijek oporavlja od neugodne ozljede te ga čuvamo za nastavak hrvatskog prvenstva – zaključuje Redjep.

Česi, Slovaci i Hrvati nakon prvoga kola Europske Superlige bodovno su izjednačeni, a Mađari im bježe tri boda.

Ukoliko u sljedećem susretu STK Starr ostvari pobjedu nad Česima i Slovacima tada će se plasirati u polufinale ovoga uglednog europskog stolnoteniskog klupskog natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije