Veterani Varteksa obranili naslov iz Nedelišća sa stopostotnim učinkom

Veterani Varteksa, osvojili su ponovno turnir u Nedelišću, ispred Old Bullsa i Čakovca, obranivši tako naslov prvaka osvojen lani.

Turnir je igran u dvorani Aton u Nedelišću, a bio je i međunarodnog karaktera, sve u organizaciji rukometnih veteranki iz Nedelišća.

Varteksovi veterani turnir su osvojili uz pet pobjeda iz pet utakmica, gdje su ‘najtješnjije’ bile protiv Čakovca, koje su svladali 9:8 te protiv Old Bullsa, koje su pobijedili 10:8. Old Bullsi su inače iz Velike Nedjelje, a radi se i o veteranskim viceprvacima Europe.

Individualne nagrade otišle su u ruke igračima iz drugih ekipa. Najbolji vratar bio je Sanimir Radek iz Čakovca, najbolji igrač Bezjak iz Old Bullsa, dok je najbolji strijelac bio Lorber iz Koprivnice.

Za Varteks su igrali Vujović i Pitner (vratari) te Žnidarić Tači, Rodik, Jembrih, D. Ptiček D, Z. Ptiček, Ježovita, Radujković, Godinić, Šestak, Levanić, Nemaškalo, Brkinjač, Držin, Malner.

U konkurenciji veteranki su nastupile četiri ekipe, a najuspješnije su bile Ptujčanke, ispred domaćina Nedelišća.

Sljedeći turnir veterani Varteksa igraju 18. studenog u Maksimiru, a onda početkom prosinca i turnir u Varaždinu, u organizaciji upravo veterana Varteksa, koji je lani održan prvi puta.

> FOTOGALERIJE Veteranski rukometni turnir u Nedelišću

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije