2. HNL Erić: ‘Nadam se otvorenoj utakmici u kojoj ćemo pokazati svoju kvalitetu’

Nakon što su pogotkom Erića u zadnjim trenutcima utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca (1:2) izborili prvu pobjedu u 2. HNL, varaždinski nogometaši žele nastaviti pobjeđivati. Utakmica u Sigetu bila je pokazatelj kako je većina klubova u ligi podjednake kvalitete te da će samo nijanse odlučivati o pobjednicima.

– Ovakvim raspletom moram biti zadovoljan. Smatram kako smo ovu pobjedu zaslužili dominacijom od samog početka. Morat ćemo poraditi na mirnoći u realizaciji jer smo promašili previše prilika, ali posrećilo nam se pa smo pobijedili pogotkom u zadnjoj minuti. Ova pobjeda bit će nam podstrek za dalje i putokaz u kojem pravcu moramo ići. Bili smo bolji od Dragovoljca, ali nespretnom reakcijom na jednom korneru primili smo pogodak. Ipak, izdigli smo se iz toga i u zadnjih dvadesetak minuta stvarali smo veliki pritisak koji smo na kraju iskoristili – rekao je strijelac pobjedničkog pogotka protiv Dragovoljca.

Kastelove dečke ove nedjelje čeka nova utakmica u kojoj će pokušati nastaviti pobjeđivati. Kao protivnik im dolazi ekipa Sesveta koja već duži niz godina igra u 2. HNL te je poznata kao neugodan protivnik. Na njihovoj se klupi nalazi prekaljeni Sergej Jakirović, nekadašnji igrač Istre, Rijeke, Zagreba i Kamen Ingrada. Jakirović je dobro posložio mladu momčad Sesveta – dosad su pobijedili Hajduk II i Šibenik, a zbog svoje mladosti i neiskustva izgubili su od Solina. Tako nas u nedjelju zasigurno očekuje prava nogometna poslastica.

– Svi vi koji pratite nogomet znate kako ova ekipa već dugi niz godina igra značajnu ulogu u drugoj ligi. Nadam se kako će Sesvete igrati otvoreno te da to neće biti preslik utakmice s Kustošijom gdje su oni stajali u čvrstom bloku i gdje mi nismo imali toliko prostora da bi mogli pobjeći njihovoj obrani. Nadam se otvorenoj utakmici u kojoj ćemo moći pokazati svoju kvalitetu. Također, nadam se što većoj podršci publike kako bi s njima mogli proslaviti moguća nova tri boda – zaključio je Erić

Utakmica protiv Sesveta na rasporedu je u nedjelju, 3. rujna, pod svjetlima reflektora Gradskog stadiona u Varaždinu s početkom u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije