MEĐUŽUPANIJSKA LIGA 26. kolo donosi nekoliko odličnih utakmica

U 26. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin odigrava se nekoliko odličnih utakmica u gornjem ali i donjem dijelu prvenstvene ljestvice no krenimo redom. U derbiju donjeg dijela prvenstvene lijestvice u Slakovcu Sloboda ugošćuje Plitvicu iz Gojanca.

Domaćin je psihološki jako uzdrman i gosti su u prednosti u utakmici koju sude Jelić, Kapeš, RohtekLesjak, Nedelišće nakon ulaska u finale Međimurskog Kupa igra s Podravinom koja je u odličnoj formi.

U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka dok je glavni sudac utakmice Kramar pomoćnici su mu Šmrček i Vitez dok je delegat Mezga.

Rudar koji je promijenio trenera te je umjesto Goričanca ponovno na klupu postavio Sršu igra sa Novim Marofom. Domaćin očekuje prekid serije poraza dok pak gosti priželjkuju pozitivan rezultat. Suci utakmice su Buden, Svetec, VukovićPerko.

Mladost Komet je također promijenila trenera te je umjesto Srake postavljen Bunc. Preložanci su nanizali veliki broj poraza i očekuju protiv Zadrugara pobjedu. Utakmicu sude Hantak, Fajfarić, ŠambarToplek.

Zelengaj je favorit protiv Pušćina u utakmici koju sude Bubek, Zobec, MihociPtiček. U nedjelju prijepodne Sloga igra sa liderom prvenstva Poletom koji je i favorit ove utakmice koju sudi Klarić, Čižmešija, NovakMedved.

Međimurec je favorit protiv Jalžabeta ali gosti bi mogli iznenaditi domaćina koji je oslabljen za ovu utakmicu. Suci utakmice su Novosel, Nikolić, PintarićFegeš.

Zanimljiva utakmica odigrati će se i u Nedeljancu koji igra sa Varteksom. Domaćin neopterećen ulazi u utakmicu dok pak gosti moraju pobijediti žele li biti u vrhu prvenstvene ljestvice. Ovu utakmicu sude Škrobar, Jakovljev, MartanPetek.

Parovi 26. kola: Nedelišće-Podravina, Sloga (Č)-Polet SMnM, Rudar-Novi Marof, Međimurec-Jalžabet, Mladost Komet-Zadrugar, Zelengaj-Pušćine, Nedeljanec-Varteks, Sloboda (S)-Plitvica (G). Tablica: Polet SMnM 63, Varteks 51, Podravina, Nedelišće 49, Sloga (Č) 37, Međimurec 35, Nedeljanec, Zelengaj 34, Novi Marof 33, Rudar 30, Pušćine 29, Mladost Komet, Jalžabet, Plitvica (G) 28, Sloboda (S) 25, Zadrugar 11.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije