KROS PRVENSTVO Simona Jambrošić iz AK ‘Sloboda’ pobijedila na 1000 metara!

U nedjelju je u organizaciji AK Koprivnica održano ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske Atletske Lige Sjever u krosu.

Najbolje pojedinačne rezultate od članova Atletskog kluba Sloboda postigle su u kategoriji kadetkinja Simona Jambrošić koja je pobijedila na 1000 metara.

Juniorka Paula Šimunčić je na 2000 metara osvojila srebro, dok je pobjedu odnijela reprezetativna kolegica iz Kutine.

Još bolje plasmane slobodaši su postigli u ekipnom natjecanju. Tako su kadetkinje uz prvo mjesto Simone, peto mjesto Elle Bogdanović i deveto Rahele Leščak osvojile ekipno zlato, dok su kadeti na 1000 metara u sastavu Karlo Glavač 4. mjesto, Petar Drk 12. mjesto i Teon Sršan 13. mjesto uzeli srebro.

Treba istaknuti ekipu limačica Janu Koščak 4. mjesto, Eniu Aladrović 6. mjesto i Ivu Kelemen 9. mjesto koje su stale na najviše postolje i ponosno podigle zlatni pehar iako nijedna od njih nije uspjela pojedinačno osvojiti medalju.

Prva mjesta limačica i kadetkinja osigurala su AK Slobodi ukupno drugo mjesto u kategoriji žena.

Već slijedeće subote AK Sloboda organizira 1. kolo HALSa i time otvara ovogodišnju atletsku sezonu na stazi. U nedjelju se održava i veliki kros Sportskih novosti i prvenstvo Hrvatske na kojem će nastupiti i slobodini atletičari.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije