TJEDNI PREGLED Leon Benko i Dominik Glavina ponovno strijelci u Sloveniji!

Varaždinski nogometaši razasuti po Hrvatskoj i svijetu i dalje nastavljaju s odličnim igrama u svojim klubovima.

U talijanskoj Seriji A Marko Rog u dresu Napolija u derbiju protiv Juventusa u igru je ušao u 76. minuti zamijenivši kapetana ekipe Mareka Hamšika. Utakmica je završila remijem 1-1. Robert Murić nije ulazio u igru za svoju Pescaru u vrijednom 1-1 domaćem remiju sa slavnim Milanom.

U 1. HNL Dario Melnjak bio je na klupi Slaven Belupa u domaćem 1-1 remiju protiv zagrebačke Lokomotive. U sastavu Lokomotive pak ovaj put nije bilo Luke Ivanušeca.

Nije bilo ni Dejana Glavice u sastavu Cibalije u 0-3 porazu protiv Rijeke.

Inter Zaprešić našeg trenera Samira Toplaka izgubio je kod kuće 3-1 od Hajduka. Mario Brlečić odradio je drugo poluvrijeme, Igor Postonjski cijelu utakmicu, dok je vratar Ante Mrmić bio na klupi za pričuve.

U 2. HNL Mario Sačer odigrao je čitav susret za svoje Dugopolje u 0-0 domaćem remiju sa Šibenikom, dok je Josip Golubar zbog ozljede propustio utakmicu za svoje Lučko.

U prvoj slovenskoj ligi Leon Benko bio je strijelac za Olimpiju u 2-1 porazu od Aluminija, dok je vratar Matija Kovačić utakmicu pratio s klupe Aluminija. Video Benkovog gola možete vidjeti ovdje.

Dominik Glavina nastavlja zabijati iz kola u kolo. Ovog puta bio je strijelac zadnjeg gola na utakmici za svoj Rudar u visokoj 5-1 pobjedi kojim je i dalje na vrhu liste strijelaca. Bojan Vrućina odradio je drugo poluvrijeme. Video lijepog Dominikovog gola možete pogledati ovdje.

Lovro Cvek odigrao je vrlo dobro cijeli susret u 1-1 remiju svog Celja protiv Domžala.

Matija Katanec u Premier ligi BiH ovog puta nije bio u sastavu svog Zrinjskog u 4-0 domaćoj pobjedi protiv Krupe.

U 2. njemačkoj Bundesligi Roberto Punčec odigrao je cijeli susret u 0-2 porazu svog Union Berlina od Hannovera, no njegov klub je i dalje u najužoj kombinaciji za plasman u Bundesligu jer drže 3. mjesto s istim brojem bodova kao i prve dvije ekipe. Adam Sušac je pobjedu svog Auea nad St. Paulijem 1-0 odgledao s klupe.

Petar Brlek odigrao je cijelu utakmicu za svoju Wislu Krakow u 0-0 remiju protiv Lecha.

Josip Brezovec odmarao je ovaj vikend jer njegov Šerif Tiraspol u moldavskoj ligi nije igrao utakmicu.

Korejska momčad Ulsan Hyundai u kojoj igra Ivan Kovačec pobijedila je 2-1, a ‘Ija’ je odigrao završnih 8 minuta.

U Iranu Naft Tehran Igora Prahića remizirao je 1-1 protiv Mashhada, dok je Persepolis trenera Branka Ivankovića izgubio 1-0 na gostovanju kod Sanata, no i dalje drži prvo mjesto ljestvice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije