Poraz ‘Dabrova’ u neizvjesnoj utakmici protiv Rudara

GRK Varaždin lagano posustaje u ‘lovu’ na Ligu za prvaka. Nakon dva uzastopna remija protiv ekipa s dna ljestvice – Metalca i Kaštele, očekivala se ipak pobjeda favoriziranih ‘Dabrova’ u srazu sa Rudarom.

I krenuli su odlično u utakmicu – Bruno Zobec i Ante Tokić predvodili su svoju ekipu do 15-12 na poluvremenu.

I onda se u redove Varaždinaca uvukla nekakva nervoza, počeli su promašivati dosta šuteva i raditi puno tehničkih grešaka što je domaća publika na krilima 400-tinjak navijača iskoristila i na kraju došla do za njih iznimno vrijedne pobjede rezultatom 25-24.

Fokus na kup

Iako je matematički sve još otvoreno u borbi za Ligu za prvaka, čini se da se ‘Dabrovi’ ipak koncentriraju na utakmicu u kupu protiv županijskog rivala Vidovca preko kojeg će ponovno pokušati izboriti final-four tog natjecanja.

Rudar – GRK Varaždin 25:24 (12:15)

Rude – dvorana Osnovne škole. Suci: Glavinić, Veraja. Gledatelja: 400.

Rudar: Fresl, Bumbak (11), Cvetković, Runtas 1, Skenderović 1, M. Stajnkler 3, Gaća 1, Skiljan, Brnas 4, D. Trčak 4, Tojčić 5, T. Stajnkler 1, J. Stajnkler 1, A. Trčak 3, Đikić 1, Barišić.

GRK Varaždin: Špikić (7), Črnila, Šipić 4, Zobec 6, Jerenec 2, Trojko, Vincek, Vujović 2, Vidaček 2, Šuker, Tokić 5, Hirš 3, Levak, Dunato, Koprek, Grbac.

Sedmerci: Rudar 4/6, Varaždin 1/4. Isključenja Rudar 8 minuta, Varaždin 6 minuta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije