ZIMSKA BRDSKA LIGA IVANČICA Maja Matačić i Josip Meštrić ukupni pobjednici

Varaždinski Trkački klub Marathon 95 uspješno je organizirao 20. Zimsku brdsku kros ligu Ivančica.

U petak su podijeljeni pehari i medalje najboljima. U sedam kola 20. izdanja lige nastupilo je ukupno 107 trkača i 24 trkačice.

Kod muškaraca ukupni pobjednik je Josip Meštrić iz Maraton Kreidlera iz Novog Marofa, ispred brata Matije i Luke Špehara iz BK Lastavica.

Kod žena ovogodišnja ukupna pobjednica je Maja Matačić ispred Jelene Domislović iz kluba organizatora i Višnje Čonkaš iz AK Međimurje.

Po kategorijama najviše su bodova sakupili junior Josip Meštrić, senior Luka Špehar, veteran Vladimir Slunjski (AK Varaždin, iznad 40 godina), veteran Zoran Antolin (Tropovci, iznad 50 godina) i veteran Dragan Nedelkovski (AK Međimurje, iznad 60 godina) te seniorka Maja Matačić i veteranka Sandra Vaser (AK Međimurje).

Posebno priznanje organizatora primio je Neven Mlakar, jedan od pokretača lige i trkača koji je nastupio u svih 20 sezona.

Marathon 95 najavljuje 25. sezonu Kros lige Drava, s 18 kola, koja će početi u četvrtak, 30. ožujka, u 18 sati. Start i cilj je kod pješačkog mosta na Dravi u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije