Marcel Labaš i Alenka Horvat ukupni pobjednici Zimske brdske lige Ivančica

Na sam Dan zaljubljenih, 62 dvoje trkača zaljubljenika u sport i trčanje, od čega osam žena, uspješno su odradili i posljednje kolo ovogodišnje zimske brdske lige, a današnji i ukupni pobjednici lige su Marcel labaš i Alenka Horvat.

I posljenje kolo lige uspješno je ‘odrađeno’, iako uvjeti za trčanje pogotovo u gornjem djelu staze (novonapadali snijeg koji se pretvarao u bljuzgu uz malo jači južni vjetar) nisu bili baš najpovoljni.

Ni takvi uvjeti na stazi nisu zasmetali Marcelu Labašu (50:50) da pobijedi i na ovom kolu i tako osvoji ovogodišnju ligu, drugi je danas bio Matija Meštrić (51:44), ispred brata Josipa (55:23). Zanimljivo je da je i upravo takav redosljed u ukupnom poretku lige.

Kod žena ista situacija, odličnom utrkom u zadnjem kolu Alenka Horvat (1:07:16) odnijela je prvo mjesto ujedno i pobjedu u ukupnom poretku lige, a ugodno iznenađenje kola je drugoplasirana MirelaTurk (1:07:38), dok je treća ciljem prošla Danijela Krobot (1:10:59) i tako obranila drugo mjesto u ukupnom poretku ovogodišnje lige. Treće mjesto u ukupnom poretku lige osvojila je Katarina Nestić koja danas nije nastupila.

Progalašenje ukupnih pobjednika kao i pobjednika po kategorijama obavit će se 26 veljače u 18 sati u prostorijama 4. mjesnog odbora u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije