Održano TOP 8 natjecanje najboljih seniora i seniorki STK Starr u Svetom Martinu

U sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin održan je TOP 8 natjecanje najboljih seniora i seniorki Hrvatske. Domaćin i organizator ovog elitnog natjecanje uz Hrvatski stolnoteniski savez bio je STK Starr.

Klub u posljednje vrijeme prednjači u organizaciji vrhunskih stolnoteniskih mečeva i priredbi. Podsjetimo se da bio domaćin i organizator PH za senior i seniorke, pojedinačno i u parovima koji je po prvi puta prenošen uživo streamingom, bio je i domaćin reprezentaciji u kvalifikacijskom susretu s Bjelorusijom, koji se također izravno prenosio na internetu a organizirao je i PH za mlađe uzrasne kategorije te veteransko PH i druge turnire.

Tako je i ovoga puta vraćen ugled natjecanju TOP 8 te su za najbolje osigurani pehari, a prvoplasirani u muškoj i ženskoj konkurenciji dobili su vikend smještaj u termama Sveti Martin u vrijednosti od dvije tisuće kuna. Ljestvica u organizacijskom smislu ponovo je podignuta još više.

STK Starr također je organizirao i prvi krug natjecanja u ETTU Cupu, također u sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin, gdje igra i Europsku Superligu u kojoj se plasirao u polufinale koje će se igrati u proljeće 2017.

Sljedeće godine u planu je organizacija još nekoliko veliki stolnoteniskih priredbi od kvalifikacijskog susreta reprezentacije Hrvatske s Izraelom do PH u više uzrasnih kategorijama, veteranskog PH , a u pregovorima su i za neka europska natjecanja.

Ronald Ređep i STK Starr su preuzeli i vodstvo Stolnoteniske regije Sjever, pa je ubrzo za očekivati i neke novitete i na tom planu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije