Odigrano 12. kolo MŽNL Čakovec – Varaždin: Varteks juri prema naslovu jeseni

Varteks je uspješno prebrodio teško gostovanje u Kučanu donjem gdje je teško ostvario pobjedu nad čvrstom i borbenom igrom Zelengaja.

Već u 4. minuti Žitnjaj je doveo domaćina u vodstvo od 1:0. U 40. minuti došlo je do povrede domaćeg vratara Vukovića a zamijenio ga je Vrbanić.

U 74. minuti za goste je dosuđen diskutabilni kazneni udarac da bi domaćin negodovao i prosvjedovao ali Medved pretvara isti u poravnanje. Domaćin ostaje sa igračem manje jer je iz igre izašao ozlijeđeni Martinez a pošto nisu imali zamjenu igrali su sa deset igrača da bi u posljednjim sekundama utakmice Kolarić postigao pogodak vrijedan pobjede.

Nakon kraja utakmice slavlje gostiju zbog vrijedne pojede doj je u redovima domaćina bilo veliko ogorčenje suđenjem glavnog suca utakmice Ružića. Sloboda iz Slakovca pobijedila je minimalnim rezultatom Nedeljanca.

Gosti su 30. minuti propustili realizirati kazneni udarac Roga što se im je na kraju osvetilo jer je domaćin u 42. minuti postigao pogodak preko Kolarića na kraju vrijedan pobjede. Rudar je savladao Jalžabet sa 3:0.

Gosti su puno griješili u obrani što ih je domaćin kaznio postigavši preko Vurušića u 17. te D. Šoltića u 65. te u 75. za konačnih 3:0. U derbiju kola Polet je pobijedio Nedelišće rezultatom od 3:1. Radiković je u 59. načeo a minutu kasnije Žganec povisio vodstvo gostiju da bi Kosir u 89. minuti smanjio a Ferlin u 90 potvrdio zasluženu pobjedu Poleta.

Mladost Komet i Pušćine odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1. Sraka je već u 4. minuti doveo domaćina u vodstvo da bi Vrček u 78. poravnao rezultat na 1:1. Podravina je u Gojancu pobijedila Plitvicu glatko 3:0. Valjak već u 3. minuti dovodi goste u vodstvo da bi Međimorec u 86. te Namjesnik u 90. minute su se također upisali u strijelce u ovoj utakmici.

Malo je nedostajalo da Zadrugar napusti Dunjkovec/Pretetinec neporaženi. Utakmicu sa Međimurcem su odigrali dosta dobro te su poveli u 28. minuti pogotkom Struškog. Domaćin u 43. minuti pogotkom S. Treske poravnava da bi isti igrač u sudačkoj nadoknadi postigao pogodak vrijedan pobjede. U nedjelju prijepodne Sloga i Novi Marof odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1.

Gosti su poveli u 25. minuti pogotkom Vidovića da bi Malović koji je u 80. minuti utakmice ušao u igru uspio postići pogodak u 90. minuti utakmice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije