Plivači PK Baroka na Plivačkog kupu u Koprivnici ostvarili 135 osobnih rekorda

Plivači PK Barok, nastupili su ovu subotu na 7. Plivačkom kupu grada Koprivnice. Klub je predstavljalo 56 plivačica i plivača, što je, dosad, najveći broj u povijesti kluba.

Ujedno su bili najbrojniji klub na ovom natjecanju. U konkurenciji 356 plivača iz 13 klubova, ostvareno je niz zapaženih rezultata i plasmana.

Najistaknutiji, a ujedno i naši najmlađi članovi, bili su Bela Mitrović s osvojenim zlatom na 50 metara u kategoriji delfin te s broncom na 50 metara slobodno u D kategoriji.

Beata Dmitrović osvojila je srebro na 100 metara slobodno, također u D kategoriji, Šoić Ivan osvojio je zlato na 50 metara prsno u D kategoriji, Leona Juriša nosvojila je srebro na 50 metara leđno i broncu na 50 metara delfin u C kategoriji Erik Hunjek osvojio je broncu na 50 metara leđno u B kategoriji dok je Petra Gašparac također osvojila broncu na 50 metara leđno u A kategoriji.

Također, treba istaknuti i Niku Dobovičnik, Mateja Čoka, Brunu Obrstara i Niku Balentu koji su bili nadomak medalja. Nika je doplivala do četvrtog mjesta na 100 metara slobodno, te do petog mjesta na 50 metara slobodno u B kategoriji. Matej je zauzeo dva četvrta mjesta i to na 50 metara leptir i 50 metara leđno u A kategoriji.

Bruno je bio četvrti na 50 metara leđno u B kategoriji, dok je Niko ostvario četvrto mjesto na 50 metara delfin. Plivači su ostvarili preko 135 osobnih rekorda.

Idući vikend najstariji natjecatelji nastupaju na dva velika međunarodna mitinga ‘Pokal mesta Celja’ i Grand prix miting ‘Mladost’ u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije