VIDEO Mladi nogometaši Lepoglave i Dinama odmjerili snage na terenu

U godini u kojoj Nogometni klub Lepoglava slavi 70 godina postojanja nizom se aktivnosti obilježava ova vrijedna klupska obljetnica. Tako su ovih dana u Lepoglavi gostovali mladi nogometaši zagrebačkog Dinama te odigrali dvije utakmice s vršnjacima iz Nogometnog kluba Lepoglava, piše Lepoglava.net.

U prvoj utakmici sastale su se U-10 momčadi Lepoglave i Dinama. Pomalo impresionirani gostima domaći su nogometaši izgubili utakmicu rezultatom 5:1. Do uvjerljivog su vodstva gosti iz Zagreba stigli još kad su lepoglavske nade bile u grču te pod tremom i dojmom protivnikova imena.

No u drugom poluvremenu kad je taj grač i strah nestao, lepoglavski su mladi nogometaši parirali gostima i uspjeli preko Mihaela Štefaneka doći do počasnog pogotka.

U utakmici U-12 močadi Lepoglave i Dinama treme i straha kod mladih nogometaša Lepoglave nije bilo u tolikoj mjeri što je i potvrdio vodeći pogodak koji je za Lepoglavu postigao Dino Kovač. Dinamo je izjednačio, a zatim i poveo s 2:1. Pred sam kraj susreta Nikola Koren postigao je pogodak za izjednačenje i konačnih Lepoglava – Dinamo 2:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije