Kalajdžiji dvostruko zlato u Sisku, najsjajnija medalja i za Kovačića!

Nakon što je osvojio brončano odličje pretprošlog vikenda na Prvenstvu Balkana, mladi član Karate kluba Varaždin Dorian Kalajdžija zablistao je i ovog vikenda na Sisak Cupu 2016, u istoimenom gradu.

Na natjecanju koje je okupilo više od 200 karatistica i karatista iz 22 hrvatska i bosanskohercegovačka kluba, varaždinski mlađi kadet Dorian je osvojio naslov najboljeg u svojoj kategoriji (do 52 kg), pobijedivši u finalu člana KK Jastreb Karla Volarića rezultatom 2:1.

Protiv se istog protivnika Kalajdžija borio i prije nekoliko mjeseci, u borbi za broncu na Prvenstvu Hrvatske.

Isti dvojac opet u finalu

Volariću u njegovoj koži nije lako kad je na suprotnoj strani Kalajdžija. Naime, obojica su se u Sisku oprobala i u starijoj uzrasnoj kategoriji, dakle kadetskoj, i obojica su (opet) u težinskoj kategoriji do 52 kg stigla – do finala. I opet je varaždinski karatist bio bolji, štoviše ovoga puta slaveći pobjedu s glatkih 4:0!

Uz dva Kalajdžijina zlata, do kraja je otišao i član KK Varaždina u kategoriji učenika do 46 kg, Tibor Kovačić. I on je osvojio zlatno odličje, pobijedivši u finalu (također člana KK Jastreb) Marka Kovačevića.

Mladi varaždinski karatisti već se pripremaju za sljedeće natjecanje, završnicu Međužupanijske lige 2015/2016 u Konjščini, na kojoj će nastupiti najbolji mladi predstavnici ovog sporta iz sjeverozapadne Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije