Vidovečki rukometaši kolo prije kraja i definitivno postali novi prvoligaši!

Rukometaši MRK Vidovca imat će po čemu pamtiti aktualnu rukometnu sezonu. Ne samo da su u njoj ostvarili povijesni uspjeh – plasman u četvrtfinale Hrvatskog rukometnoga kupa, ne samo da su imali i najveću moguću čast – u takvoj natjecateljskoj utakmici ugostiti najveći hrvatski rukometni klub, PPD Zagreb; u toj istoj sezoni vidovečki su rukometaši izborili i titulu prvaka Druge HRL Sjever i plasman u Prvu HRL iduće sezone!

Nakon aktualnog, pretposljednjeg kola, to je i teoretski potvrđeno. Vidovec je naime u Našicama pobijedio Nexe 2 s glatkih 35:26, dok je najbliži pratitelj Garešnica s petoplasiranim Borovom (samo) remizirao na domaćem terenu – 28:28.

Kako je uoči tog kola razlika bila dva boda u korist Vidovca, a upravo druga Garešnica gost u Vidovcu u zadnjem kolu, u subotu se trebala igrati utakmica odluke za prvaka.

Vidovec sada međutim bježi nedostižna tri boda pa će u subotu stoga u dvorani OŠ Vidovec biti svakako velika rukometna fešta – bez rezultatskog imperativa. Promocija prvaka u ležernom ozračju. Dobrodošli!

Druga HRL (S) – poredak kolo prije kraja:

1. MRK VIDOVEC 36 bodova (gol razlika +136)

2. Garešnica 33 (+116)

3. Ivančica Ivanec 30 (+24)

4. Čakovec 29 (+62)

10. Ludbreg 11 (-106)

11. Nexe II 10 (-80)

12. Prelog 2 (-181)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije