MŽNL: Jalžabet doživio novi poraz, Plitvica ‘potopila’ Graničar…

U 21. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin nakon dužeg perioda u kojem je bio na posljednjem mjestu, NK Zelengaj je pobjedom nad Jalžabetom prepustio fenjer Centrometalu te se počeo spašavati od ispadanja.

Domaćin se odlično postavljenom igrom trenera Kolonića branio i prijetio preko kontri. Pobjedonosni pogodak postignut je nakon ubačaja glavom Martineza. Do kraja utakmice gosti su pokušavali doći do poravnanja, ali nisu u tome uspjeli. Jalžabet se ovim porazom jako udaljio od borbe za naslov prvaka lige.

Zadrugar je u Nedelišću doživio visok poraz od 5:1. Ponajviše si je sam kriv za to, jer je njegova obrana odigrala izuzetno lošu utakmicu i sama je poklanjala domaćinu pogotke. Nakon vodstva od 1:0 kojeg je postigao Levačić, Zadrugar ima odličnu priliku, ali Struški ne uspijeva postići pogodak iz neposredne blizine. Uslijedila je kazna – još jedan pogodak Levačića te poklon za Vizingera, koji je još jednom precizan i na odmor se otišlo s visokim vodstvom domaćina od 4:0. U nastavku utakmice Kolak smanjiuje rezultat na 4:1, da bi u posljednjim trenucima igre Zadravec, koji je nešto ranije ušao u igru, postigao pogodak za konačnih 5:1.

Polet je ponovno pokleknuo na svom travnjaku. U međimurskom derbiju pobijedila ga je preloška Mladost kojoj je ovo bila prva proljetna pobjeda. Već u 10. minuti Golubić glavom postiže pogodak za 0:1. Domaćin u 18. minuti nakon igranja gostujućeg igrača rukom u svom šesnaestercu preko Goričanca iz kaznenog udarca poravnava rezultat na 1:1. U 36. minuti nakon udarca laktom Šoštarića gostujućeg Habuša te naguravanja oba igrača bivaju isključena. U nastavku D. Bukala u 80. minuti postiže pogodak vrijedan pobjede.

Rudar je teško ostvario pobjedu od 2:1 nad Centrometalom u Macincu. Poveli su gosti pogocima Vurušića u 7. i 33. minuti. Novak u 71. minuti smanjuje rezultat na 1:2, da bi u 88. minuti za domaćina bio dosuđen kazneni udarac kojeg Bratković ne uspijeva realizirati.

Plitvica je sa čak 5:1 potopila Graničar iz Kotoribe. Četiri pogotka postigao je Kocijan i jedan Horvat, dok je Rebrek postigao pogodak za goste.

Novi Marof je na svom travnjaku poražen od Međimurca rezultatom od 0:3. S. Treska u 35. minuti, Kregar u 85. te Kranjec u 88. minuti bili su strijelci za Međimurec.

Naprijed je poražen na svom travnjaku od Slobode iz Slakovca te se je doveo u tešku situaciju na prvenstvenoj ljestvici. Pobjedonosni pogodak Sloboda je postigla u 89. minuti preko Panića iz opravdanog kaznenog udarca.

Pušćine i Varteks odigrali su bez pobjednika 1:1 što je i najrealniji rezultat utakmice. Već u 5. minuti Vukman dubinskom loptom pronalazi Kolarića koji s 12 metara malo iskosa postiže pogodak za 0:1. Minutu kasnije nakon ubačaja Vrbanca na drugu vratnicu Dovečer prekrasnim pogotkom poravnava rezultat na 1:1. Dovečer je imao još jednu priliku, ali njegov udarac odlično brani vratar Dreven. U nastavku pred oba gola nekoliko prilika, ali rezultat se nije promijenio, a utakmica je završila podjelom bodova.

Rezultati 21. kola: Polet – Mladost Komet 1:2, Centrometal – Rudar 1:2, Plitvica – Graničar 5:1, Zelengaj – Jalžabet 1:0, Novi Marof – Međimurec 0:3, Pušćine – Varteks 1:1, Naprijed – Sloboda 0:1.

Poredak; Rudar 46, Nedelišće 44, Jalžabet 41, Mladost Komet 37, Međimurec 33, Sloboda/S 32, Pušćine, Novi Marof 28,Zadrugar, Varteks, Plitvica 27, Graničar 25, Polet/SMNM 21, Zelengaj 20, Naprijed, Centrometal 19. Parovi 22. kola; Mladost Komet-Centrometal, Rudar-Nedelišće, Sloboda/S-Pušćine, Zadrugar-Naprijed, Varteks-Novi Marof, Međimurec-Zelengaj, Jalžabet-Plitvica, Graničar-Polet/SMNM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije