Fotexove zimske radosti otvorit će – Luka Modrić!

U nedjelju, 21. veljače, s početkom u 9 sati, odigrat će se na TTS sportskom centru pored stadiona Slobode prvi od dva turnira pod imenom ‘Fotexove zimske radosti’, u organizaciji Škole nogometa Lumen iz Varaždina.

Prva nedjelja donosi turnir osmogodišnjaka (rođeni 2008. i mlađi), a iduća, 28. veljače, turnir sedmogodišnjaka (rođeni 2009. ili kasnije).

Tijekom dvije nedjelje očekuje se više od 400 sudionika okupljenih u ukupno 32 ekipe, nastupit će najmlađi nogometaši vodećih klubova u regiji (Slaven Belupo, Međimurje, Bjelovar), ali i najboljih slovenskih škola nogometa (ljubljanska Olimpija, NŠ Marinko Galić, Mura, Drava Ptuj, Čarda Martjanci, Aluminij Kidričevo…).

Natjecateljski, sutrašnji će turnir početi u 9 sati, međutim kratka ceremonija službenog otvorenja predviđena je sat vremena kasnije. Sam turnir otvorit će na veliku želju organizatora – Luka Modrić! Ipak, vijest s prizvukom senzacije ima svoju realn(ij)u podlogu, u pitanju nije poznati hrvatski internacionalac iz Real Madrida, već istoimeni mali nogometaš NK Aluminija iz Kidričeva, kojem je ta čast pripala kao najboljem igraču prošlogodišnjeg turnira ‘Fotexove zimske radosti’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije