Marcel Labaš i Alenka Horvat najbrži u pretposljednjem kolu ZBL Ivančica

Jos jedno kolo održano je u ‘natprosječno’ dobrim uvjetima s obzirom da se nalazimo usred zime. Temperature debelo u plusu (start +10, na vrhu +4) malo kiše i malo više vjetra omogućili su mnogim trkačima da istrče svoje osobne rekorde.

U takvim uvjetima najbrže do cilja je stigao član AK Varaždin Marcel Labaš, kojega su četiri sekunde djelile od magične granice od 50:00 minuta, a njegov rezultat od 50:03 je 4. po vrijednosti ove sezone. Drugo mjesto ovaj puta pripalo je starijem bratu, Meštrić Matiji, članu BK Maraton Kreidler, rezultatom od 51:26, dok je treći bio gost iz Slovenije Danilo Magdić član AK Ormož s rezultatom 51:31.

Kod žena pobjednica ovog kola bila je Alenka Horvat, članica AK Varaždin, kojoj je trebalo 1:04:19 da svlada stazu, druga je ciljem prošla ‘Begačica’ iz Kotoribe Danijela Krobot sa rezultatom od 1:06:06, dok je treća bila Valentina Županić članica TK Marathon 95 sa 1:06:14.

Borba za prvo mjesto u muškoj, a isto tako i u ženskoj kategoriji, nikad u ovih 19 godina postojanja lige nije bila neizvjesnija i zanimljivija.

U muškoj konkurenciji u dvoboju za ukupno prvo mjesto između braće Meštrić još se jedino može umiješati Marcel Labaš i dobrom utrkom poremetiti račune braći.

Dok je kod žena još neizvjesnije, jer Alenku Horvat, Danijelu Krobot i Katarinu Nestić, dijeli samo par bodova i tek nakon završenog posljednjeg kola znati ćemo ukupnu pobjednicu.

Zato nemojte propustiti posljednje kolo ZBL Ivančica koje će se održati na samo Valentinovo, odnosno 14. veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije