MŽNL: U posljednjem jesenjem kolu Jalžabet dočekuje Rudar, Varteks Slobodu…

Ove subote i nedjelje odigrava se posljednje jesensko kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin u kojem se derbi kola igra u nedjelju, kad Jalžabetu, koji je jesenski prvak, u goste dolazi ‘uzdrmani’ Rudar s tri uzastopna poraza što je dovelo do smijene trenera Pavlekovića te će ekipu u posljednjem jesenskom kolu voditi sportski direktor Liklin.

Jalžabet je u ovoj utakmici u prednosti, ali nikako ne smije podcijeniti Rudar koji ima jako dobru ekipu i koja je u velikoj krizi. Utakmica se igra u nedjelju od 13.30.

U subotu u Svetom Martinu na Muri Polet, koji je nakon izuzetno lošeg niza se je konsolidirao što mu je donijelo i rezultate ugošćuje Nedelišće koje je nanizalo tri uzastopne pobjede i favorit je u ovoj utakmici.

Novi Marof nakon pobjede u Pušćina ugošćuje Mladost Komet koja je u odličnoj formi, što potvrđuju četiri uzastopne pobjede. Zasigurno će utakmica biti neizvjesna u kojoj su moguća sva tri znaka.

Zelengaj na svom travnjaku ugošćuje Pušćine i ima priliku nakon četiri uzastopna poraza ostvariti pobjedu koja bi mu donijela da jako ne zaostane te da na proljeće izbori opstanak u ligi.

Plitvica, koja je u minulom kolu teško stradala u Nedelišću, ugošćuje u Gojancu Naprijed i prilika je da se pobjedom oprosti od dobre polusezone.

U Kotoribi Graničar ugošćuje Centrometal i u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka dok će utakmicu suditi Pajtak, Pintarić i Šmrček,a delegat je Hozjak.

Međimurec, koji je ponovno u odličnoj formi, što potvrđuju dvije uzastopne pobjede u Dunjkovec/Pretetincu, igra sa Zadrugarom koji također igra dobro te će utakmica biti zanimljiva.

Varteks u Jalkovcu igra sa Slobodom iz Slakovca koja je neugodna ekipa, ali koju se da pobijediti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije