1. ŽNL: Polet preuzeo drugu poziciju u prvenstvu, Obreš porazio Ivančicu…

Nogometaši Ivančice poraženi su od Obreša sa 1:3 u 13. kolu 1. Županijske nogometne lige. Na poluvrijemenu je bilo 0:2, a za razliku od nekoliko prijašnjih, ovaj su susret ivanečki nogometaši odigrali sasvim solidno, u većem dijelu imali inicijativu, no nedostatak iskustva, kvalitete, u nekim trenucima i sreće, a nadasve mirniji, staloženiji i samouvjereniji gosti, važni su razlozi što su sva tri boda ‘otišla’ momčadi Obreša. Strijelac za Ivančicu je bio Dario Ribić, piše E-Ivanec.

U drugoj subotnjoj utakmici, Plitvica iz Selnika pobijedila je kod kuće Slogu s minimalnih 1:0.

Nedjelja je donijela nastavak 13. kola, a najuspješniji je bio Polet iz Cestice, koji je kod kuće porazio Bednju s 2:0 i tako preuzeo njeno, drugo, mjesto na tablici. Orač je bio bolji do Rudara 47 s minimalnih 1:0. U susretu dviju Mladosti, ona šemovečka je bila bolja od Margečana također s minimalnih 1:0.

Neriješeno su odigrali Nedeljanec i Drava, a susret je završio bez golova. Također neriješeno, odigrali su i Čevo i Dubravka, a za razliku od susreta u Nedeljancu, ovdje je bilo golova, međutim završilo je bez pobjednika, odnosno 2:2.

Nedeljanec je tako ostao prvi na ljestivici s dva boda više od drugoplasiranog Poleta i pet više od Bednje, koja je trenutno trećeplasirana prije zimske pauze.

Poredak nakon 13 kola: Nedeljanec 30, Polet 28, Bednja 25, Obreš 25, Drava 18, Mladost (M) 18, Plitvica (S) 17, Dubravka 17, Orač 17, Mladost (Š) 16, Ivančica 11, Rudar 47 11, Sloga 10, Čevo 6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije