1. ŽNL: Rudar ‘potopio’ Ivančicu, Nedeljanec uvjerljiv protiv Dubravke…

Proteklog vikenda odigrano je 12 kolo 1. Županijske lige, a završilo je bez promjena na vrhu.

U subotnjim susretima, Sloga je kod kuće poražena od Poleta s minimalnih 1:0, Drava je također izgubila kod kuće u golijadi protiv Mladosti iz Šemovca s 3:5, dok je domaćinstvo susreta bilo kobno i za Mladost iz Margečana, koja je poražena od Orača s 2:0.

Nedjelja je donijela ostatak dvoboja. Nogometaši Rudara 47 pobijedili su Ivančicu rezultatom 5:2.

Domaćini su cijeli susret odigrali bolje od gostiju, a zahvaljujući rijetko viđenim pogreškama obrane Ivančice, već su nakon desetak minuta vodili sa 3:0. Ivančani su krajem prvog poluvremena uspjeli smanjiti na 1:3 golom Karla Videca, no u završnici su primili još jedan pogodak i na poluvrijeme otišli sa tri gola manjka.

Nešto boljom igrom početkom nastavka golom Darka Jagića iz 11-erca Ivančica je smanjila na 2:4, no nakon još jedne komične pogreške u obrani i drugog skrivljenog jedanesterca, domaćin je postavio konačnih i potpuno zasluženih 5:2, piše E-Ivanec.

U ostalim utakmicama, Obreš i Pltivica iz Slokovca su odigrali neriješeno, odnosno miroljubivih 1:1, a Bednja i Čevo su odigrali bez pogodaka. Vodeći Nedeljanec je u gostima kod Dubravke glatko odnio pobjedu s 4:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije