Na prvenstvu Hrvatske u katama Karate klubu AIK 17 medalja, od toga četiri zlata

Na prvenstvu Hrvatske u katama, Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza, u domaćinstvu Karate kluba AIK iz Varaždinskih Toplica, natjecalo se 90-ak kataša iz cijele Hrvatske.

U žestokoj konkurenciji, AIK je osvojio čak 17 medalja, od čega čak četiri zlata. Prvakinja Hrvatske postala je u najmlađoj kategoriji cicibana Lana Šebrek-Blažotić uvjerljivim pobjedama na protivnicima.

Kategoriju mlađih kadeta osvojio je Hrvoje Muža, a u istoj je Domagoj Dvorski bio drugi. Kod mlađih limačica također smo vidjeli finale natjecateljica iz AIK-a, a prvakinja je postala Lana Kalničanec, dok je druga bila Ana Bartolić.

Kod mlađih kadetkinja najbolja je uvjerljivim nastupima bila Jana Huzjak. Viceprvaci Hrvatske u svojim kategorijama uz navedene postali su i Dino Slatki, Sebastijan Sakač i Monika Balažinec. Treća mjesta osvojili su Kristijan Prodanović, Marko Dvorski, Alen Žuti, Nikolina Pantaler, Ivan Rissi, Lea Rissi, Lana Šimek i Ana Zorman.

Glavni trener kluba Saša Josip Milec, se na kraju turnira u ime kluba oprostio od trenerice Marinele Belavić, koja zbog selidbe napušta klub. Među sucima, klub je također imao predstavnicu – Sanjanu Milošević.

Početak sezone je obećavajući te se nadamo novim uspjesima. Slijedeći izazov je nastup Monike Balažinec na europskom prvenstvu u Poljskoj krajem studenoga.

Nazočne su pozdravili gradonačelnica Goranka Štefanić i zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić koji je i otvorio natjecanje, a dvoboje je promatrala i izaslanica župana, vijećnica Božica Makar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije