Dabrovi pobjedom u Buzetu stigli do drugog mjesta ligaške ljestvice

Rukometaši Varaždina su jučer, u srijedu otišli na gostovanje u Buzet u sklopu 9. kola Premijer lige. Kući se vraćaju s još jednom pobjedom i dva nova boda, zahvaljujući kojima su stigli do drugog mjesta na tablici lige s ukupno 12 bodova, a isto toliko imaju Zamet i Umag.

Dabrovima je ovo bila šesta pobjeda u nizu, a utakmica protiv Buzeta završila je s 24:21 za Varaždince.

Iako su od početka bili u rezultatskom zaostatku, Dabrovi se nisu predali ni u jednom trenutku utakmice, iako je u nekim trenucima prednost Buzeta iznosila tri pogotka prednosti.

Do prvog izjednačenja na utakmici došli su početkom drugog dijela utakmice, dok su prvi završili s jednim pogotkom zaostatka, odnosno s 9:8 u korist domaćina.

U 33. minuti, Horvat je pogodio za prvo izjednačenje na utakmici, a isti je igrač u 47. minuti doveo Dabrove do prve prednosti pri rezultatu 15:16.

U 53. minuti, Vučko je odveo Dabrove na prednost od tri pogotka, a tu prednost nisu ispustili do kraja utakmice. Utakmica je završila pri rezultatu 21:24 u korist Dabrova.

Najuspješniji među Dabrovima bili su Bruno Vili Zobec i Jurica Vidaček sa po pet pogodaka u mreži Buzeta, dok su Marčec i Horvat postigli po četiri pogotka.

Sljedeću utakmicu, Dabrovi igraju kod kuće, gdje će dočekati RK Poreč. Utakmica se igra subotu, 24. listopada u Areni Varaždin, a počinje u 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije