Gradonačelnik primio penjače, čestitao im i zahvalio na promociji Lepoglave

– Veliki je to uspjeh za naš mali grad – poručio je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić članovima Sportsko – penjačkog kluba Direkt iz Lepoglave čestitavši im na osvojenim odličjima i naslovima državnih prvaka na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske.

Čestitke je mladim lepoglavskim sportašima gradonačelnik Škvarić uputio na prijemu organiziranom u Gradskoj vijećnici, a kojem su nazočili i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač te predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave Ivice Rudec.

Uz trenere Ivana Štefičara i Marija Musulina, čestitke su primili Tea Mravlinčić koja je uz dva naslova juniorske državne prvakinje u dvije različite discipline osvojila i treće mjesto u seniorskoj konkurenciji, zatim Valentin Mravlinčić – državni prvak u kadetskoj konkurenciji i Marko Veseljak – osvajač brončane medalje.

– Uz to što ste uspješni sportaši vi ste i promotori Lepoglave. Vi ste potvrda da ulaganje Grada Lepoglave u sport nije bacanje novca – poručio je gradonačelnik Škvarić zadovoljan što se investicija Grada Lepoglave u nabavku umjetne stijene za penjanje pokazala opravdanom.

Mladim su sportašima čestitke uputili zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač i predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Ivica Rudec dodajući također da se gradska ulaganja u sport ovakvim rezultatima pokazuju opravdanima.

Mladi su penjači čelnim ljudima Grada Lepoglave poručili da se ne planiraju zadovoljiti dosadašnjim rezultatima već da će nastaviti trenirati i osvajati nova odličja i naslove.

Uz čestitke, mladi su penjači primili i gradske poklone u vidu opreme koja će im dobro doći u ostvarenju najavljenih ciljeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije