Brojne promjene u GRK Varaždin 1930, pripreme od 28. srpnja

Ususret novoj rukometnoj sezoni, u Gradskom rukometnom klubu Varaždin 1930 došlo je do brojnih promjena, a izvjesno je da će ih biti još nekoliko.

U četvrtak, 2. srpnja održana je sjednica Upravnog odbora kluba gdje je Vlado Vlašić postavljen za vršitelja dužnosti predsjednika kluba umjesto dosadašnjeg predsjednika Josipa Vojvode, kojiće odsad obnašati funkciju dopredsjednika zajedno s Željkom Kušterom i Alenom Milakom.

Osim promjena u vodstvu, dogodile su se i neke promjene u igračkom kadru pa je tako Ivan Sršen otišao u Nexe, a kako doznajemo od trenera Vujovića, ostaju Tokić, Špikić, Vidaček, Vincek i Marčec, dok još nije sigurno za Horvata.

Nova pojačanja Dabrova su Bruno Levak i Frano Vujović, a još uvijek se razmatraju rješenja na pivotskim pozicijama.

Ljetne pripreme Dabrova počinju 28. srpnja u Varaždinu.

– Prvi dio priprema ćemo odraditi na Slobodi, TTS-u i na Dravi, a drugi dio priprema će se odvijati kroz pripremne utakmice kojih je zasad devet potvrđeno, ali će ih biti još. Mlada smo ekipa i trebaju nam utakmice kako bi se posložile stvari, a to vjerujem da ćemo uspjeti kroz pripreme – rekao nam je trener Vlado Vujović.

Igrački kadar za nadolazeću sezonu još uvijek nije potpun, stoga je za očekivati kako će biti još promjena do početka priprema, ali prema dosadašnjem popisu igrača, vidljivo je kako će i ove godine Dabrovi biti konkurentni u ligi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije