VIDEO Za NK Varaždin Baghdatis zapjevao na kajkavskom, podršku dao i Lacković

– Dobro jutro Varaždinu iz Pariza. Imali ste sjajnu sezonu, ostale su još dvije utakmice. Izgurajte to do kraja. Nadam se da ću vas gledati u HNL-u sljedeće sezone – priča na videu ciparski tenisač Marcos Baghdatis i završava uz stihove jedne od najpoznatijih narodnih popevki na kajkavštini: ‘Ja sem Varaždinec, Varaždinec…’, pišu 24 sata.

Varaždinski zet podržao nogometaše

Nije teško pogoditi tko je Baghdatisa, nekadašnjeg osmog igrača svijeta, finalista Australije i polufinalista Wimbledona, naučio riječi popularne pjesme. Baghdatis je varaždinski zet, 2012. godine oženio je bivšu hrvatsku tenisačicu Karolinu Šprem.

Vjenčali su se u dvorcu Trakošćan, a Cipranin možda i dođe pogledati jednu od dvije utakmice u kojima NK Varaždin protiv Istre traži ulazak u HNL. Naime, predao je Baghdatis u prvom kolu Roland Garrosa kolumbijskom kvalifikantu Santiagu Giraldu.

Gledaniji od pola HNL-a

NK Varaždin bori se za ulazak u HNL protiv Istre. Prva utakmica je u Puli 30. svibnja, uzvrat je 2. lipnja u Varaždinu na gradskom stadionu na kojem se očekuje preko osam tisuća ljudi!

Varaždin će pokušati napraviti nešto što nikome još nije uspjelo, ući u prvu ligu kroz doigravanje. Naime, otkako je HNL-a, niti jedan drugoligaš nije uspio izbaciti prvoligaša u razigravanju.

Varaždinci su 2012. godine zbog dugovanja prema igračima izbačeni iz HNL-a u najniži rang, a sad, nakon nešto više od šest godina, HNL bi se mogao vratiti u barokni grad.

Vratili su dosta igrača koji su ponikli u klubu, djecu bivšeg Varteksa, Darija Jerteca, Karla Šimeka, Josipa Golubara, Marija Sačera i Domagoja Drožđeka, koji je sa 16 golova prvi strijelac Druge HNL.

Iza Varaždina je i vojska navijača, a po prosječnom broju gledatelja po utakmici, Varaždinci su bolji od pola HNL-a! Smjestili su se na petom mjestu, gleda ih prosječno 1500 ljudi. Prvi je uvjerljivo Hajduk s gotovo 12.000 po utakmici, slijede Rijeka, Dinamo i Osijek.

Varaždince podržao i Blaž Lacković

Odigrali ste super sezonu. Svi vjerujemo u vas. Učinite Varaždin i sve nas koji navijamo za vas, ponosnima. Sretno, vidimo se u prvoj ligi!, rekao je Blaženko Lacković, koji je također snimio video podrške za NK Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije