UTAKMICA ODLUKE Nogometaši Varaždina krenuli u lov na posljednji vlak za 1. HNL

Izabranici Marija Kovačevića krenuli su put Pule, gdje će se suprotstaviti ekipi Istre 1961 u prvoj utakmici kvalifikacija za plasman u elitni rang hrvatskog nogometa. U varaždinskoj svlačionici vlada optimizam, a podrške ni ovaj put neće nedostajati zahvaljujući klubu koji je simpatizerima omogućio besplatan put na Aldo Drosinu.

– Cijelu sezonu smo trenirali za ulazak u 1. ligu, napetost se osjeća u svlačionici, ali i u gradu. Svi živimo za jedan cilj i vjerujem kako ćemo pokazati pravo lice. Svjestan sam da moramo odigrati bolje nego bilo koju utakmicu u 2. HNL, ali to su utakmice u kojima se pruža i više od maksimuma. Sve je moguće i rekao bih kako su šanse 50:50. Istra je favorit jer je prvoligaš, ali po kvaliteti igrača mislim da smo im u potpunosti konkurentni – bio je jasan varaždinski ‘fantazista’ Dario Jertec.

Nogometaši i stručni stožer na put su krenuli u utorak u popodnevnim satima, a oni koji se neće naći u busevima za Pulu, a željeli bi popratiti utakmicu, moći će to učiniti putem HNTV-a.

Prva utakmica kvalifikacija na rasporedu je u srijedu, 30. svibnja, s početkom u 19 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije