VARAŽDIN Golovima Kolarića i Drožđeka prvi put u sezoni pale i Sesvete!

Varaždinski su nogometaši u 27. kolu 2. HNL ostvarili veliku pobjedu na gostovanju u Sesvetama. U drugom su poluvremenu pogotcima Kolarića i Drožđeka postavili 0:2 i odnijeli velika tri boda.

Izabranici Marija Kovačevića u prijašnja dva navrata nisu uspjeli pobijediti Sesvete, ali u današnjoj im je utakmici i to pošlo za nogom.

U prvom su poluvremenu okupljeni gledatelji mogli svjedočiti izjednačenoj i tvrdoj utakmici s laganom inicijativom gostiju. Nakon dosta tvrdih 45 minuta na odmor se otišlo s početnim rezultatom.

Na početku drugog poluvremena trener Kovačević vuče as iz rukava, umjesto Jevtoskog ulazi Kolarić koji u redove plavih unosi živost, a kasnije donosi i prvi pogodak. Opasno je tukao Drožđek, lopta nakon domaće reakcije dolazi do Kolarića koji ju posprema u gol i donosi vodstvo Varaždinu u 78. minuti.

Pokazali su varaždinski nogometaši svoje pravo lice u drugom dijelu i nakon odličnog udarca s lijeve strane Drožđek postavlja konačnih 0:2.

Ovom su pobjedom izabranici stratega Kovačevića došli do brojke od 46 bodova, 6 bodova manje od Gorice koja drži drugo mjesto koje vodi direktno u elitni rang hrvatskog nogometa, dok treće vodi u kvalifikacije.

Valja napomenuti kako je Gorica s 1:0 porazila Novigrad, a Dugopolje sutra ugoščuje Hajduk II.

Sesvete – Varaždin 0:2 (0:0)

78′ Kolarić, 87′ Drožđek

Sesvete

Filipović – Drmić, Ćosić, Jelić, Kolega, Mikulić, Maloča, Brezina, Kontek, Mamut, Dago

Varaždin

Nevistić- Kabiru, Čelić, Senić, Šimek – Jertec, Golubar, Jevtoski – Glavica, Drožđek, Klepač

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije