POJAČANJA NK Varaždin doveo Marija Brlečića i Dejana Mezgu

Varaždinski je drugoligaš čvrsto odlučio boriti se za 1. HNL. U ovom su prijelaznom roku nakon Klepača, u svoje redove doveli još dvojicu igrača. Riječ je o dva veznjaka – Mariju Brlečiću i Dejanu Mezgi.

Brlečić je u nogometne vode krenuo iz varaždinske Slobode i Varteksa iz kojeg je prešao u redove zaprešićkog Intera. Nakon toga kreće putovanje po mnogim klubovima – Zelina, slovenski Zavrč, Split, rumunjska Chiajna, bosanskohercegovački Travnik, islandski IBV, slovensko Celje te ponovno zaprešićki Inter iz kojeg je došao u redove Varaždina. Igra na poziciji zadnjeg veznog gdje će i konkurirati u momčadi trenera Kovačevića.

Dejan Mezga također je svoje prve ozbiljnije nogometne korake napravio u varaždinskom Varteksu te susjednom Čakovcu. Nakon toga igrao je još za Maribor, splitski Hajduk, ciparski Apollon Limassol, portugalski Nacional te zaprešićki Inter iz kojeg je, kao i Brlečić, stigao u Varaždin. Omaleni kreativac najbolje se snalazi na poziciji prednjeg veznog, dok po potrebi može konkurirati i na krilima.

Ova svojevrsna pošiljka iz redova kluba Samira Toplaka u Varaždin trebala bi uvelike pomoći gradskom drugoligašu u borbi za plasman u elitni rang hrvatskog nogometa. Roster je sada poprilično širok te nas očekuje uzbudljivo proljeće u 2. HNL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije