MAGMA PAN KUP Počinje 38. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu!

Nakon što je subotnji početak, zbog nemogućnosti kreiranja rasporeda uslijed drugih turnirskih i ostalih obveza većine ekipa sudionika, prebačen na ponedjeljak, 18. prosinca, danas će s početkom u 18 sati krenuti 38. Zimsko prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017. Odigrat će se šest utakmica, a u istom ritmu nastavit će se i narednih dana, sve do Božića za kad je predviđen kraj prvoga kruga po skupinama.

Ovozimsku malonogometnu čaroliju, koja se ove zime održava u Graberju, otvorit će kučanski Iceki i MNK Vidovec. Vidovečki malonogometaši su nepoznanica u smislu procjene kvalitete, dok su kučanski dečki starosjedioci na turniru, pokazali mnogo puta da su u stanju iznenaditi i najjače ekipe.

Utakmica dana svakako bi trebala biti ona u 20 sati, između sjajnih sastava Hudek Trgotransa i koprivničke Jelene Trade. Pozornost svakako privlače i dvoboji Marocchina, ekipe poznate prošlih godina pod imenom Ropox, i međimurskog predstavnika OPG Srpak iz Palinovca, kao i sraz RemetinecBelica Bat, Beličani su još jedni debitanti na varaždinskom turniru.

Cijeli program začinit će i dvije atraktivne veteranske utakmice; branitelj naslov Hudek trgotrans i koprivnički OPG Radiček Petgrad papirnati su favoriti, međutim sasvim je sigurno da ni veterani Varteksa ni lepoglavski Cojones neće to priznati tek tako.

Magma Pan kup može početi, ne sumnjamo u sjajan mali nogomet, u kultnoj dvorani Graberje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije