MŽNL Bednja nastavila niz nepobjedivosti, Nedeljanec teško stradao na gostovanju

U 13. prvenstvenom kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin Bednja je očekivano i bez većih problema ostvarila pobjedu nad Slogom rezultatom od 3:0. Sabolić u 36. minuti dovodi u vodstvo domaćina, dok je isti igrač precizan i u 59. minuti. Ivančić u 74. minuti potvrđuje pobjedu domaćina.

Rudar je ostvario pobjedu od 3:1 nad Nedeljancem. Domaćin je poveo pogotkom Novaka u 15. minuti da bi gosti poravnali u 37. minuti preko Levatića. Risonjić u 45. minuti iz kaznenog udarca ponovno dovodi Rudar u novo vodstvo. U nastavku u 73. minuti A. Zadravec povećava rezultat na 3:1 gosti četiri minute kasnije ostaju na travnjaku sa deset igrača jer im je isključen Blaži, dok M. Zadravec u 87. minuti pogotkom potvrđuje pobjedu.

Podravina je očekivano pobijedila Jalžabet sa 5:0. Belaj u 16., Vađunec u 22., Međimurec u 41., Sakač u 49. te Međimurec u 62. minuti bili su strijelci za Podravinu, dok je u 25. minuti s klupe bio odstranjen gostujući trener Šmerek.

Zelengaj i Novi Marof odigrali su utakmicu 2:2, a to je, prema prikazanome, i najrealniji rezultat. Domaćin je odlično otvorio utakmicu te je u 13. minuti preko Šeleka došao u vodstvo od 1:0 dok je E. Horvat u 43. minuti povećao rezultat na 2:0. Radost domaćina trajalo je tek dvije minute jer je Martan iz kaznenog udarca smanjio rezultat na 2:1. U nastavku utakmice Šafarić je u 78. minuti postigfao pogodak za konačnih 2:2.

U Međimurskim derbijima Dinamo iz Domašinca je pogocima Stjepana Krznara od 44. te u 64. minuti iz kaznenog udarca ostvario zasluženu pobjedu.

Vodeći Polet neokrznut je prošao Prelog ostvarivši pobjedu od 3:1. Gosti su poveli autogolom M. Radikovića da bi Medved u 69. minuti povećao rezultat na 0:2. Domaćin se vraća u utakmicu pogotkom Bukala u 76. minuti dok svu neizvjesnost oko rezultata je otklonio pogotkom Horvat u 80. minuti.

Međimurec je u susjednom derbiju očekivano pobijedio Pušćine rezultatom od 3:0. Hrustek u dva navrata te Kregar bili su strijelci za domaćina.

Plitvica je ponovno poražena ovoga puta kući pjevajući od njih su otišli nogometaši Nedelišća. Panić je u 11. minuti doveo goste u vodstvo da bi u 25. minuti iz kaznenog udarca J. Horvat poravnao na 1:1. U poslijednoj minuti prvoga Nemet ponovno goste dovodi u vodstvo da bi prvo ime utakmice Panić sa još dva postignuta pogotka svojoj ekipi donio visoku pobjedu.

Rezultati 13. kola: Podravina-Jalžabet 5:0; Međimurec-Pušćine 3:0; Plitvica (G)-Nedelišće 1:4; Sloboda (S)-Dinamo (D) 0:2; Rudar-Nedeljanec 4:1; Zelengaj-Novi Marof 2:2; Bednja-Sloga (Č) 3:0; Mladost Komet-Polet SMnM 1:3.

Poredak: Polet SMnM 30, Nedelišće 29, Dinamo (D) 27, Bednja, Podravina 25, Međimurec 24, Mladost Komet 21, Novi Marof, Sloga (Č) 15, Nedeljanec, Jalžabet 12, Sloboda (S), Pušćine 10, Zelengaj 9, Plitvica (G) 7.

Parovi 14. kola: Jalžabet-Međimurec, Pušćine-Plitvica (G), Nedelišće-Sloboda (S), Dinamo (D)-Rudar, Nedeljanec-Zelengaj, Novi Marof-Bednja, Polet SMnM-Sloga (Č), Mladost Komet-Podravina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije