SPK Valcer uspješan u Koprivnici: Lovro Kućar i Lorena Šanjek osvojili dva zlata

Nakon sjajnog nastupa u Samoboru, Sportsko plesni klub Valcer iz Varaždina odlično se predstavio i na velikom plesnom turniru u Koprivnici. Štoviše, nakon tri samoborska zlata iz Koprivnice su se mlade varaždinske plesne nade vratile s četiri zlatna odličja, dodavši i tri srebra te tri bronce.

Najuspješniji su ponovno bili u kategoriji mladeži Lovro Kućar i Lorena Šanjek, dvostruki prvaci u svojoj kategoriji, i u standardnim i u latino-američkim plesovima. Na najviše postolje popeli su se još Roko Kočet i Leona Šanjek u kategoriji osnovci D2 (u standardnim plesovima) te Dario Golubar i Vida Jurak u kategoriji osnovci D3 (u latino-američkim plesovima).

Posljednje spomenuti par bio je srebrni u svojoj kategoriji u standardnim plesovima, isti su uspjeh polučili i Roko Kočet i Leona Šanjek (osnovci D2 latino-američki) te Eugen Sekovanić i Kiara Habunek (mladež D2 latino-američki), a treća su mjesta i brončana odličja pripala tom istom paru u standardnim plesovima te Leonardu Baruleku i Lani Režek (osnovci D2) u obje discipline.

Novi nastup mlade članove SPK Valcera očekuje već ovog vikenda u Sisku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije