NK VARAŽDIN Kastel podnio ostavku, novi trener Kovačević, debi protiv Dinama 2

Nogometaši Varaždina u pet kola osvojili su samo pet bodova, Zoran Kastel podnio je ostavku na mjesto trenera ekipe, a njegov nasljednik bit će Mario Kovačević, koji momčad preuzima odmah od ponedjeljka te će u subotu debitirati u 5. kolu 2. HNL protiv druge ekipe Dinama.

U posljednje dvije utakmice završili su porazima, domaćem protiv Sesveta (0:2), te gostujućem kod Lučkog (0:3). Kako su istaknuli u klubu, Zoran Kastel podnio je ostavku u interesu i dogovoru s klubom, kako bi se izazvao ‘psihološko šok’ uoči subotnje utakmice protiv Dinama 2.

Kastel je ekipu preuzeo prošlog proljeća, nakon odlaska Miljenka Mumleka, priveo sezonu uspješno kraju. Na ljeto je ekipa doživjela podosta promjena, najavljivala se i kandidatura za vrlo visok plasman, čak i za povratak u prvu ligu, no na terenu stvari nisu izgledale dovoljno dobro.

Mumleka nasljeđuje još jedan bivši igrač Varteksa, Mario Kovačević, dosadašnji trenera kadeta, i odličan trener koji je protekle dvije sezone s Međimurjem dvaput osvojio prvo mjesto u 3. HNL, ali radi ‘neadekvatnih uvjeta’, Međimurje nije išlo u viši rang.

U utorak nogometaši Varaždina igraju županijski kup u Beretincu, protiv Mladosti, a onda u subotu slijedi novi težak izazov, protiv Dinama 2. Ukoliko žele zadržati visoke ambicije, nogometaši Varaždina trebaju nužno napraviti pomake u igri, a onda i u rezultatu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije