Članovi savate kluba F.C. Kovačić prisustvovali su savate seminaru u Francuskoj

Članovi savate kluba F.C. Kovačić Marjana Kovačić, Luka Sakač i Siniša Kovačić prisustvovali su međunarodnom savate seminaru u Francuskom nacionalnom sportskom kampu Boulouris u kojemu se za nastupe spremaju Francuski reprezentativci u raznim sportovima.

Marjana Kovačić kao međunarodni sudac A kategorije polagala je ispite za najviši nivo međunarodnog suca te je sve ispite položila sa najviše bodova od svih ispitanika te dobila posebne pohvale kao najbolja učenica.

Siniša Kovačić polagao je za majstorsko zvanje srebrena rukavica te je bio među 10 polaznika od 26 koji su uspješno položili.

Luka Sakač, aktualni hrvatski reprezentativac sa trenerima Francuske reprezentacije trenirao je tehničko taktičke zadatke i odrađivao pripreme za svjetsko savate prvenstvo.

Konstantno usavršavanje u F.C. Kovačić donosi rezultate te su članovi kluba bili najboji Hrvatski klub u kadetskoj konkurenciji i u juniorskoj u disciplini precombat.

Također na jesen slijedi završni semestar škole za trenere savatea na koji dolazi trener Francuskog tima na kojemu sudjeluje 7 trenera iz F.C. Kovačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije