PLIVANJE Vidre odlične u Zagrebu, Roko Lazić osvojio dva prva mjesta!

Plivački klub Natator i Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom protekle su subote na bazenu Utrina u Zagrebu organizirali Otvoreno regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za sportaše s invaliditetom.

Na natjecanju je nastupilo 109 plivača iz 16 klubova: PK Zadar, PK Dubrava, PK Natator, PK Barok, Pk Jadera, PK Barutana, HPSOI, PK Forca, PKOI Delfin, PK Velenje, PKOI Vida, PKOI Frogo, PK Plima Pula, ŠD Plavalček, PK SPID.

Plivački klub Vidra iz Varaždina ponosan je na svoje članove. Naime, Nikola Kosec je osvojio prvo mjesto na 50 metara slobodno, drugo mjesto na 50 metara leđno i treće mjesto na 50 metara delfin.

Roko Lazić svoj prvi plivački nastup obilježio je s dva prva mjesta – na 50 metara leđno i 50 metara prsno.

Najmlađa Vidra Brunela Hrženjak pokazala je čeličnu volju, otplivavši i više nego što je bilo potrebno, budući da u Varaždinu trenira u 25 meternom bazenu, Brunela je umjesto 50 metara isplivala 100 metara, čime je osim čelične volje pokazala i zavidno motoričko znanje iz prsne tehnike.

No, svi Vidraši dokazali su da se upornost, trud i rad nagradjuju uspjehom te nastavljaju s pripremama za 4. Međunarodni plivački miting u plivanju za osobe s invaliditetom koje organizira ŠD Plavalček 3. lipnja na bazenima Brestanica u Sloveniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije