MŽNL: Varteks ubilježio pobjedu na krilima Tomislava Medveda!

U 25. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin Varteks je na igralištu u Jalkovcu slavio protiv Slobode iz Slakovca rezultatom 2:1, a junak susreta bio je dvostruki strijelac Tomislav Medved.

Na samom početku utakmice velika prilika za Slobodu – najbolji igrač gostiju Ivan Risonjić petom je efektno u čistu šansu izbacio krilnog igrača svoje momčadi, no Varteksov vratar Saša Dreven odlično brani udarac.

U 11. minuti ipak Varteks dolazi u vodstvo, s lijeve strane loptu prima Tomislav Medved i efektno pogađa gol Slobode.

Imao je Varteks nakon toga još dvije polu-prilike gdje je lopta prohujala tik uz vratnicu, ali do gola su došli gosti. Jedna grešku Varteksove zadnje linije spremno je dočekao Dražen Petek i prebacio Vareksovog vratara.

Sredinom drugog dijela spustila se jaka kiša koja je uvelika otežala bilo kakvu kombinatoriku u igri obje momčadi. Ipak, samo tri minute prije kraja Medved odlično prima loptu na rubu šesnaesterca i fenomenalnim golom donosi pobjedu svojoj momčadi.

– Vrlo teška utakmica u kojoj smo pokazali karakter i došli do iznimno važna tri boda. Bilo je vrlo teško igrati kad je počeo pljusak, no uspjeli smo zabiti taj gol i čestitao bi svim svojim suigračima na požrtvovnosti i zahvalio našim navijačima na velikoj podrški – rekao nam je današnji junak ‘Bumbara’ Tomislav Medved.

Ovom pobjedom Varteks se vratio na 2. mjesto na ljestvici, a u idućem kolu očekuje ih veliki lokalni derbi protiv momčadi Nedeljanca koja je danas sa 4-0 pobijedila u gostima ekipu Pušćina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije