RITMIČKA GIMNASTIKA Tamara Artić prvakinja Hrvatske, Lara Domislović treća!

Protekla dva vikenda ritmičarke GK Vindije odrađivale su domaća službena natjecanja.

U subotu, 22. travnja, u Zagrebu je održano prvo kolo Kupa Hrvatske – Regija Sjever, kvalifikacijsko natjecanje za Završnicu Kupa Hrvatske, na kojem su nastupale ritmičarke Vindije, koje se natječu u B programu.

U kategoriji juniorki Kaja Bobek osvojila je 2. mjesto, a Leona Pretković 4. mjesto; u kategoriji kadetkinja Elena Košćak osvojila je prvo mjesto, a Sara Crnčec drugo mjesto; u kategoriji Mini Paulina Tomašković uvjerljivo je osvojila prvo mjesto.

U subotu, 29. travnja, održano je 26. višebojsko prvenstvo Hrvatske za A program na kojem je nastupilo ukupno 40 ponajboljih hrvatskih ritmičarki. Vindiju su ovdje predstavljale 2 Vindijke, ali sa za njima u ovom trenutku maksimalnim rezultatima.

U najbrojnijoj konkurenciji juniorki među 17 ritmičarki iz 8 klubova, iako najmlađa Tamara Artić je zahvaljujući svojem ponajboljem nastupu u ovoj godini osvojila prvo mjesto te dokazala da dosadašnji rezultati nisu bili slučajni te da će se kada uvježba svoj izuzetno težak program moći ravnopravno nositi sa ritmičarkama iz ponajboljih Reprezentacija.

U kategoriji kadetkinja nastupala je također prvi puta Lara Domislović te je unatoč pauzi od četiri mjeseca, zbog povrede u prošloj godini, uspjela osvojiti treće mjesto.

U pratnji natjecateljicama na ovom natjecanju bile su naše seniorke, Elena Milenković, Mia Vidaković i Rea Strnad koje su odlično pripremile i podržale naše natjecateljke te najavile povratak u dvoranu i na natjecanja u drugom dijelu godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije