Veterani Varteksa osvojili turnir u Pisarovini, Rodik najbolji strijelac

Veterani Varteksa nastavljaju svojim nastupila na rukometnim turnirima veterana, i odličnim igrama na njima. Proteklog vikenda nastupili su tako u Pisarovini te osvojili turnir veterana, pobjedivši Bjelovar u finalu.

Varaždinski rukometaši prvo su u skupini su Varaždinci pobijedili Maksimir 11:7, potom Staro Petrovo Selo rezultatom 11:6, a u posljednjem susretu su izgubili Novske 8:7. Čak i unatoč tome zauzeli su prvo mjesto u skupini, a potom se u polufinalu obračunali s domaćinom, s uvjerljivih 17:3.

A u finali su igrali protiv Bjelovar, s kojim su igrali finale i na turniru koji su organiuzirali u prosincu u Varaždinu. Pobjednik je odlučen, tek nakon sedmeraca, nakon što je regularni dio završio 9:9.Pobjeda je na kraju pripala varaždinskim rukometašima, ukupnim rezultatom 15:14, nakon što je Boris Vujović obranio sedmerac.

Što se individualnih priznanja tiče, Petar Rodik je s 23 gola bio najbolji strijelac turnira, dok je Goran Pitner proglašen najboljim golmanom. Titulu najboljeg igrača odnio je Bjelovarčanin Dombović.

Veterani Varteksa nastupit će ovaj vikend na snažnom turniru u Ptuju.

Igrali su: Brkinjač, Rodik, D. Ptiček, Z. Ptiček, Bračko, Levanić, Nešić, Ježovita, Godinić, S. Jembrih, B. Vujović. Pitner. Voditelj: Vladimir Malner.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije