Tamara Artić osvojila čak osam zlatnih medalja na Christmas Cupu u Zagrebu!

U Zagrebu je protekle subote i nedjelje održan 11. Christmas Cup 2016 na kojem je nastupio velik broj natjecateljki iz devet zemalja među kojima su dominirale uz Hrvatice, vrlo dobre Bugarke, Ukrajinke i predstavnice Italije. Bilo je to zadnje natjecanje u ovom olimpijskom ciklusu po starom pravilniku i za Vindijke jedno od najuspješnijih ove godine.

I ovaj puta Tamara Artić osvojila je sve što se osvojiti dalo, ukupno čak 8 zlatnih medalja, 5 prvi dan u višeboju i sa sva 4 rekvizita uz napomenu da je ona uz obruč, loptu i čunjeve vježbala traku koja je u programu rekvizita za juniorke iduće godine dok su se ostale natjecateljke odlučile na nešto lakšu vijaču.

Drugi dan u finalima samo je potvrdila svoju dominaciju u ovom dijelu Evrope te je vrlo dobrim nastupima potvrdila da je trenutno uvjerljivo najbolja.

Ovaj put u B programu nastupile su naše mlađe natjecateljke i to Lara Domislović u kategoriji 2005. godišta i mlađe (iako je 2006. godište) gdje je na najbolji mogući način zaključila godinu osvojivši dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Najbolja je bila u višeboju i s vijačom, a s obručem je bila druga.

U kategoriji 2006. godišta i mlađe za Vindiju nastupila je Elena Košćak koja je bila 3. u višeboju i s obručem nakon veće greške te druga, srebrna u vježbanju s vijačom.

Naša najmlađa natjecateljka, Paulina Tomašković osvojila je u kategoriji 2009. godišta 2. mjesto uz solidan nastup.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije