Odbojkaška poslastica u Areni, u Varaždin dolazi Mladost

Odbojkašice Kitro Varaždina večeras će ugostiti najatraktivnijeg mogućeg suparnika, zagrebačku HAOK Mladost! U Areni Varaždin od 17 sati na parket prestižne varaždinske dvorane izaći će najbolje predstavnice ženske odbojke Varaždina i Zagreba, a nakon djevojaka na parket će i dečki – odbojkaši Kitro Varaždina i Centrometala iz obližnjeg Črečana.

U pitanju su utakmice osmine finala Hrvatskog odbojkaškoga kupa, večerašnji pobjednici plasirat će se među osam najboljih odbojkaških klubova u Kupu.

U zaista jedinstvenoj atmosferi ove utakmice očekuju i odbojkašice i odbojkaši varaždinskoga kluba. Naime, i dečki i cure ove sezone još ne znaju za poraz! I dok muški dio OK Kitra ima zapravo jednu službenu utakmicu (pobjedu nad Rovinjom na otvaranju prvoligaške sezone), ženska je ekipa nanizala već šest pobjeda – četiri u sklopu kup natjecanja (Ivanec, Karlovac, Azena, Bjelovar) i dvije u prvenstvu Prve B lige (Olimpik II, Karlovac). Može li se taj spektakularni niz nastaviti i večerašnjom senzacijom?

– Bilo bi to zaista nerealno očekivati i tražiti, zna se tko je i što je Mladost. Mi smo već ostvarili sjajan uspjeh osvajanjem regionalnoga kupa, pobjedom nad jednom Azenom, utakmica s Mladosti bit će najveća utakmica varaždinske ženske odbojke ikad. I kao što sam već rekao, ta je utakmica velika nagrada curama za njihov rad – najavio je večerašnji spektakl trener varaždinskih odbojkašica Ivica Đolonga.

No, rekao je Đolonga nakon trijumfa nad Karlovcem i da je sraz s Mladosti utakmica ‘u kojoj nemamo što izgubiti’, što uvijek skriva određenu ambiciju. Pogotovo jer je u pitanju Kup, jedna utakmica u kojoj ništa nije nemoguće. Poznavajući karakter varaždinske ekipe, djevojke će sasvim sigurno ostaviti srce na parketu. A tu će dakako trebati i dodatnog ‘igrača’, pljesak i glasnice s tribina, večeras ipak pišu povijest.

Pozivnica stoga da večer rezervirate za odbojku, od 17 sati u Areni. I da svakako ostanete i na drugom ogledu osmine finala Kupa, onome muškom (19 sati). Jer, iako je trenutačno sraz Kitra i Centrometala u sjeni dolaska velike Mladosti u Varaždin, atrakcije u tom varaždinsko-međimurskom ogledu sigurno neće nedostajati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije