MŽNL: Varteks ‘potopio’ Plitvicu, Zadrugar i Novi Marof odigrali neriješeno…

Varteks je u Varaždinu odigrao odličnu nogometnu utakmicu te je ‘potopio’ goste iz Gojanca utrpavši im čak sedam komada ostvarivši pobjedu nad Plitvicom od čak 7:1.

Vukman je već u 4. minuti načeo goste da bi Puclin u 26. te Kuhar u 29. 36. i 48. minuti povećao rezultat na 5:0. Radić povećava rezultat na 6:0, da bi gosti u 84. minuti preko P. Horvata smanjili rezultat na 6:1. Cvetko u 85. minuti postavlja konačni rezultat utakmice. Varteks je igrom podsjetio na dane ‘ponosa i slave’ te je na kraju za igru te visoku pobjedu bio nagrađen od gledatelja glasnim pljeskom.

Zadrugar i Novi Marof odigrali su bez pobjednika 1:1. Poveo je domaćin u 36. minuti pogotkom Kvezića da bi ‘đoker s klupe’ Janović u 86. minuti poravnao rezultat na konačnih 1:1.

Jalžabet je očekivano pobjedio Graničar rezultatom od 3:1. Gosti su si sami u 26. minuti pogotkom Trojka postigli pogodak da bi Hanc u 42. minuti povećao rezultat na 2:0. Gosti se preko Čižmešije u 57. minuti vraćaju u utakmicu, da bi Hanc drugim pogotkom otklonio sve dileme oko pobjednika.

Polet je u Dunjkovcu/Pretetincu pobijedio jako oslabljenog domaćina sa 4:1. Poveo je domaćin pogotkom S. Treske u 42. minuti da bi Šoštarić u 44. poravnao rezultat na 1:1. Barat u 52. preokreće rezultat na 1:2, da bi Goričanec iz kaznenog udarca te Ferlin postigli pogotke za visoku pobjedu Poleta.

Sloboda je u Slakovcu visoko od čak 5:1 pobijedila Zelengaj. Utakmica je bila sa dva lica. U prvome su bili gosti bolji koji su i poveli u 19. minuti pogotkom Mlakara. U nastavku, domaćin je već u 46. poravnao pogotkom Fučka da bi Begović u 53. preokrenuo rezultat na 2:1, dok Petek u dva navrata te Goricaj pogocima domaćinu donose visoku pobjedu.

U derbiju začelja Centrometal je nakon šest uzastopnih poraza savladao Naprijed. Gosti su u 34. minuti kod rezultata 0:0 imali kazneni udarac kojeg Martinec ne pretvara u pogodak jer mu domaći vratar zaustavlja udarac. Domaćin je također imao jedanaesterac u
45. minuti kojeg Novak pretvara u pogodak za 1:0. Bratković u 71. minuti povisuje rezultat na 2:0 dok Dumančić u sudačkoj nadoknadi potvrđuje pobjedu.

Mladost Komet je na svom terenu ostvarila minimalnu pobjedu nad Nedelišćem kojem je to prvi proljetni poraz. Gosti su promašili sve živo i za to su bili kažnjeni u 80. minuti kada im je D. Vuk postigao pogodak vrijedan pobjede. Rudar je teško ostvario pobjedu protiv Pušćina koje su izgubile utakmicu nakon devet kola. D. Šoltić dovodi domaćina u vodstvo u 28. minuti da bi gosti poravnali preko Ribića u 36. minuti. Pogodak za sva tri boda koji su ih ponovno doveli na vodeću poziciju postigao je pet minuta prije kraja ponovno D. Šoltić.

Rezultati 24. kola: Mladost Komet-Nedelišće 1:0, Centrometal-Naprijed 3:0, Rudar-Pušćine 2:1, Zadrugar-Novi Marof 1:1, Sloboda (S)-Zelengaj 5:1, Varteks-Plitvica (G) 7:1, Međimurec-Polet SMNM 1:4, Jalžabet-Graničar (K) 3:1

Poredak: Rudar 50, Nedelišće 48, Mladost Komet 46, Jalžabet 45, Sloboda (S) 36, Varteks 36, Međimurec 34, Pušćine, Novi Marof 32, Zadrugar 31, Polet SMNM 30, Plitvica 29, Graničar 25, Zelengaj 23, Naprijed 22. boda. Parovi 25. kola: Polet SMNM-Varteks, Jalžabet-Mladost Komet, Graničar-Međimurec, Plitvica-Sloboda (S), Zelengaj-Zadrugar, Novi Marof-Rudar, Pušćine-Centrometal, Naprijed-Nedelišće

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije