Košarkaška poslastica: Cedevita i Zadar 8. svibnja igraju u Ludbregu

U ludbreškom hotelu ‘Amalija’, jučer, 20.travnja, najavljen je na konferenciji za medije veliki sportski događaj. U ludbreškoj sportskoj dvorani, najvjerojatnije uz prijenos na HTV-u igrat će se 8. svibnja u 18 sati košarkaški derbi Lige za prvaka između dva velika rivala Cedevite i Zadra.

Utakmicu su najavili sportski direktor zagrebačkog kluba proslavljeni, bivši hrvatski reprezentativac Matej Mamić i direktor kluba Davor Užbinec. Organizatori ne sumnjaju da će dvorana s dodatnim teleskopskim tribinama biti puna, a posebno su istakli odličnu suradnju s KK Grafičar i vjeruju da će to biti pravi spektakl.

Ne ako, nego kad se obavi posao na obostrano zadovoljstvo, naglašeno je od strane gostiju da postoji šansa da se Ludbregu dodijeli i jedna utakmica u Play off-u. Siniša Beser, prvi klupski operativac, čovjek koji je najzaslužniji za ovaj događaj, izrazio je veliku zahvalu da će se ovakav spektakl održati u Ludbregu.

Za ovu utakmicu podizat će se besplatne ulaznice, atmosferu će do usijanja dizati atraktivne plesačice, najbolje u Hrvatskoj, i biti će tu i udruga ‘Črni maček‘ sa svojim legendarnim predvodnikom.

Igrat će se u predigri i utakmica mlađih kategorija Grafičara i Cedevite. Nakon službenog dijela najave utakmice održano je i prigodno druženje koje je potrajalo, na kojem su sportski prijatelji dogovarali detalje i evocirali bogate uspomene s parketa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije