Nedeljanec bez problema pobijedio Čevo, Polet ‘preskočio’ Bednju na tablici

Ovog vikenda, 16.i 17. travnja, diljem županije igralo se 18. kolo 1. ŽNL. U subotu su igrali Plitvica i Orač te Čevo i Nedeljanec, dok su ostali susreti odigrani u nedjelju.

Orač je tako u subotu slavio s minimalnih 1:0 protiv Plitvice iz Selnika, dok u drugoj subotnjoj utakmici vodeći Nedeljanec nije imao problema protiv posljednjeg Čeva te je ostvario uvjerljivu 4:0 pobjedu.

U nedjelju su na terene istrčale preostale momčadi, a najuspješniji je bio Polet, koji je 4:1 pobjedom kod kuće protiv Mladosti iz Šemovca došao do vrijedna tri boda. Zahvaljujući tim bodovima, ali i porazu Bednje u gostima kod Rudara 1:0, Polet je preskočio Bednju i sad je drugi, a za vodećim Nedeljanecom ‘kaska’ osam bodova.

U ostalim susretima, Sloga je s 3:1 pobijedila Dubravku, Obreš je poražen kod kuće od Drave s 1:3, dok je Ivančica ostvarila domaću 2:1 pobjedu protiv Mladosti iz Margečana.

Sljedeće kolo je na rasporedu u 23. i 24. travnja, dok će se 23. travnja u jedinoj subotnjoj utakmici susresti Dubravka i Bednja. Posebno će zanimljivo biti u Nedeljancu, kada vodećoj momčadi u goste dolazi druga momčad lige – Polet. Sve utakmice počinju u 16.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije