Neven Vukman i Saša Dreven su nova pojačanja Varteksa

Iako je prijelazni rok u MŽNL ČK-VŽ završio 15. veljače, varaždinskom četvrtoligašu to nije bila prepreka da ostvari dva odlična transfera. Uz zimske akvizicije, Matiju Milaka (Centrometal), Luku Vindiša (Bednja), Damira Plantaka (Sračinec) i Marka Blažija (Plitvica G.), dres Varteksa od ovog će proljeća nositi i dva igrača s prvoligaškim pedigreom, Neven Vukman i Saša Dreven, piše Nogometplus.

Neven Vukman svoju je karijeru započeo u prvoligašu Varteksu, a nastupao je još za Karlovac, Rijeku, kazahstanski Taraz, Zelinu i Varaždin, dok je ovu jesen proveo u Istri iz Pule. Veću karijeru danas tridesetogodišnjeg Vukmana spriječile su ozljede. Slaven Bilić Vukmana je na početku svog izborničkog mandata 2006. godine uvrstio na širi spisak igrača na koje računa. Vukman je također bio dio U-21 reprezentacije predvođene Eduardom i Lukom Modrićem koju je Bilić vodio prije preuzimanja Vatrenih.

Saša Dreven također je dijete Varteksa, a ljubimac White Stonesa postao je već kao rezervni golman prvoligaša. Osim vrata Varteksa, koja je čuvao četiri sezone, branio je i ona singapurskog Tampines Roversa, Podravine i Istre, a jesen je proveo u slovenskom Zavrču, prenosi Nogometplus.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije