Grafičar ‘slomio’ Vern za plasman među 16 najboljih u kupu Krešmir Čosić

Ludbreški košarkaši ostvarili su fenomenalnom igrom plasman među šesnaest najboljih hrvatskih ekipa, odnosno u osminu finala u kupu Krešimira Čosića. Na parketu svoje dvorane jučer su, 9. prosinca, pred 250 gledatelja svladali zagrebački Vern s 103:79.

Ludbrežani su još jednog protivnika slomili na početku, već u sedmoj minuti bilo je 21:3. Prednost je povremeno bila i viša od 30 razlike, što je jasan pokazatelj kako Vern nije bio na razini Grafičara i stoga je pobjeda u šesnaestini kupa posve opravdano otišla u ruke Grafičara.

Bila je to vjerojatno jedna od najboljih partija u povijesti ludbreške košarke. Najefikasniji kod Grafičara bili su Petrović 25 i Novak s 22 koša, a cijela momčad je odigrala još jednu odličnu partiju i pokazala da ima razloga za strah u protivničkim redovima.

Izvlačenje za drugi krug kupa je u ponedjeljak, a utakmica će se sigurno igrati u Ludbregu oko 19. prosinca. Opravdano sumnjamo da ovo nije kraj ludbreške košarkaške odiseje, stoga svi željno očekuju izvlačenje u kojem će Grafičar otkriti svog novog protivnika prema vrhu kupa Krešimir Čosić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije