U Ivancu održan memorijalni malonogometni turnir Geček Nenad

U subotu je na igralištu kod Srednje škole Ivanec odigran 6. memorijalni malonogometni turnir Geček Nenad – Neno na kojemu je sudjelovalo 10 momčadi. Igralo se u tri skupine, nakon čega su najbolje momčadi ušle u završnicu.

> 6. memorijalni malonogometni turnir Geček Nenad

Pobjednik turnira je momčad Itasa, koja je, najprije, u polufinalu pobijedila Leartu sa 3:1, a zatim u finalu Rock Club Baza 2 sa 3:1, pogocima Ivana Josipovića, Daria Ribića i Alena Kolačka, dok je strijelac za Baza Dvojku bio Ivan Posavec.

Rock Club Baza 2 je u drugoj polufinalnoj utakmici turnira pobijedio Centar Škudar & Vugrinec sa 4:3, i to boljim izvođenjem udaraca sa 7 metara, s obzirom da je utakmica u regularnom dijelu završila neriješenim rezultatom 1:1.

U utakmici za 3. mjesto Centar Škudar & Vugrinec bio je uspješniji od Learte, također nakon izvođenja udaraca sa 7 metara rezultatom 3:2.

Prvoplasirana momčad primila je veliki prijelazni pokal i pokal u trajno vlasništvo, te novčanu nagradu, a drugoplasirana i trećeplasirana momčad primile su pokale i novčane iznose.

Najbolji strijelac turnira je Dario Ribić iz pobjedničke momčadi Itasa, koji je primio statuu, kao i najbolji vratar turnira Mihael Križanec iz Rock Cluba Baza 2.

Nagrade najuspješnijim momčadima i pojedincima uručio je Dražen Geček, brat pokojnog Nene Gečeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije