1. HNL Biti ili ne biti, utakmica sezone odlučit će sudbinu Varaždina

Izabranici Marija Kovačevića odradili su večernji trening prije uzvratne utakmice kvalifikacija koja odlučuje posljednjeg putnika u nadolazeću sezonu 1. HNL.

Pokazali su igrači Varaždina kako se mogu nositi sa prvoligašem, ali i da im fali još malo sportske sreće kako bi mogli prelomiti utakmicu. Dva pogotka zaostatka (3:1) velik su zalogaj za uzvratnu utakmicu, ali sigurno je kako postoji nada u pozitivan rezultat.

To potvrđuje i broj ulaznica u rukama mnogih zainteresiranih za subotnji susret. Prema informacijama iz kluba, tribine Zapad Lijevo i Zapad Sredina su rasprodane, Zapad Desno odlično se prodaje, a Istok je krenuo u prodaju i karte bi se mogle kupiti pred pocetak utakmice.

Također, u subotu će od 10 – 12.30 prvotimci Varaždina biti na Korzu, dijeliti suvenire kluba, a moći će se i kupiti ulaznice za utakmicu.

Uz velik broj gledatelja na tribinama, nogometaši Varaždina imat će vjetar u leđa za napad na plasman u elitni rang hrvatskog nogometa. Postoji mogućnost pljuskova, no to ne bi trebalo spriječiti zainteresirane u pohodu na Varteksov stadion. Istra ima dostižnu prednost, a sve je u nogama Kovačevićeve ekipe.

Podsjećamo, utakmica je na rasporedu u subotu, 2. lipnja, s početkom u 19 sati na stadionu Varteksa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije