Hobby hižica: ‘Fensi-šmensi’ Halloween dekoracije

Tikve u svim veličinama i oblicima privlače me prije svega kao zanimljiva jesenska dekoracija, ali evo i nekoliko zanimljivih ideja kako ukrasiti tikve za Halloween, a opet ovakve mogu poslužiti i kao dekoracija koju ćete sigurno željeti zadržati barem još tjedan-dva, točnije do ukrašavanja željno očekivanim Božićnim dekoracijama.

Kakav bi to bio Halloween bez šljokica i naravno zlata….pa ipak su to moji omiljeni dodaci kad je dekoriranje u pitanju.

Da bi izradili ove fensi-šmensi tikve potrebno vam je: naravno tikve, Mod Podge ljepilo, glitter u željenoj boji, ljepilo za zlatne listiće, zlatni listići, bijela akrilna boja ili akrilni sprej, šablona, crna boja, ukrasna traka, kist, spužvica.

Glitter tikva

Na tikvu kistom nanesite 1 sloj Mod Podge ljepila, i posipajte glitterom. Ostavite da se osuši na zraku. Nakon što se osuši, kistom nanesite još 1 sloj Mod Podge ljepila.

Zlatna Tikva

Ljepilo za listiće, spužvicom u tankom sloju nanesite na cijelu tikvu. Da bi ljepilo za listiće bilo ljepljivo mora odstajati na zraku 10-15 min.
Nakon 15 min. prstima nanesite zlatne listiće preko cijele tikve. Tamo gdje ste nanijeli ljepilo tamo će se zlatni listići i zalijepite.

Crno-bijela tikva

Tikvu pobojajte bijelom akrilnom bojom ili akrilnim sprejom. Kad je boja suha, preko šablone spužvicom nanesite crnu boju. Posipajte glitterom i ukrasite mašnom.

Eto i to je to..uživajte u vikendu i u druženju s vašim najdražima!

Ostanite mi lijepi, zdravi, sretni i kreativni.

Vaša Sanja i Hobby hižica!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije